Ravotr’s Return!

woensdag 16 oktober 2019

Terug van niet compleet weggeweest! Eerst had ik een site, Ravotr.nl, maar toen stopte de hosting bij die site. Dus ging ik aan de slag op noblogs, en ook nog even op blackblogs. Dat ging zolang het ging, en het kostte niets. Toen kwam er een PC-crash waarop in onvoldoende was voorbereid. Alle inlogs weg, inclusief de inlogs bij de mailadressen die ik nodig heb om de inlogs van de blogsites te krijgen. Heel misschien zijn er sluipwegen om ze alsnog boven water te krijgen of te vragen. Te veel gedoe, ik wil verder.

Dus begin ik op een compleet nieuwe PC met een compleet nieuwe website. Deze dus. De site heet Ravotr, zoals vanouds. De domeinnaam is peterstormt.nl geworden, een mooie vondst van mijn goede vriendin, kameraad en co-piraat Joke Kaviaar. Die heeft een zeer lezenswaardige website, trouwens: jokekaviaar.nl Ook belangrijk 🙂

De vorige blogs zijn niet verloren gegaan trouwens! Ik kan ze dus alleen nu niet meer updaten. Op ravotr.noblogs.org vind je niet alleen wat ik daar recent geplaatst hebt, maar ook de stukken die op ravotr.nl stonden voordat die verdween. En op ravotr.blackblogs.org vind je wat ik daar eerder dit jaar heb geplaatst. De aloude ravotr.nl is daarheen doorgelinkt. Stap voor stap zal oud materiaal ook op deze nieuwe site een plek vinden.

Binnenkort meer!